Uitbreiding bij Shops United: multi-carrier ophaalservice

Het verzenden van pakketten is een belangrijk onderdeel van jouw webshop. Alleen is het niet altijd even makkelijk om de juiste vervoerder te vinden voor de juiste prijs. Daarnaast kost het veel tijd om de pakketten voor verschillende vervoerders apart te moeten klaarzetten en laten ophalen. Ons zusterbedrijf Shops United heeft een oplossing voor dit probleem: een multi-carrier ophaalservice. Directeur Espen Falkenhaug werd geïnterviewd over deze ontwikkeling.

 

Wat is Shops United?

Shops United is een gratis verzendplatform voor webwinkels dat samenwerkt met verschillende vervoerders, zodat e-commerce ondernemers altijd de juiste vervoerder kunnen vinden voor de beste prijs. Het bedrijf maakt gebruik van Parcel Pro verzendsoftware en biedt webshops de kans om aan te sluiten bij het collectief om zo verzendkosten te verlagen. Zonder dat je daar een eigen vervoerscontract voor nodig is.

De virtual broker is sinds recent ook op de fysieke pakkettenmarkt te vinden. Espen Falkenhaug, directeur van Shops United en Parcel Pro, vertelt trots over deze ontwikkeling: “De ‘first mile’-afhaaldienst is een onderdeel van de uitbreiding van onze dienstverlening.”

 

Diensten uitgebreid

Onlangs heeft Shops United dus haar dienstverlening uitgebreid met een nieuwe ophaalservice. Deze service maakt het mogelijk om alle pakketten voor alle vervoerders in één keer te laten ophalen. Een multi-carrier afhaaldienst is niet alleen handig, maar ook duurzaam. Doordat er maar één keer een ophaalpoging nodig is, worden er minder kilometers gemaakt en wordt er dus minder CO2 uitgestoten. Bovendien is het ook nog eens kostenbesparend, omdat maar één ophaalmoment nodig is.

 

Shops United ophaalservice

Hoe werkt de nieuwe ophaalservice precies? Het werkt heel eenvoudig. Je maakt een afspraak met Shops United voor een ophaalmoment. Op het afgesproken tijdstip komt de koerier van Shops United langs om alle pakketten op te halen. Vervolgens worden de pakketten gesorteerd en verdeeld over de juiste vervoerders. Zo hoef jij je geen zorgen te maken over de verzending van je pakketten en kun jij je volledig richten op je core-business: het runnen van je webwinkel.

De nieuwe ophaalservice van Shops United is een slimme oplossing voor webwinkels die hun verzendproces willen optimaliseren en willen bijdragen aan een duurzame toekomst. “Wij bieden een efficiënte en duurzame multi-carrier afhaaldienst die in één keer de pakketten voor alle vervoerders meeneemt. Zo bieden we onze klanten tijdwinst en gemak en dringen we meteen de CO2-uitstoot terug. Dat is een belangrijk insteekpunt voor onze klanten én voor de vervoerders waar wij mee samenwerken.” aldus Espen Falkenhaug.

 

Slim en goedkoop pakketten verzenden

Wil jij jouw verzendproces verbeteren en starten met goedkoop pakketten verzenden en laten ophalen? Ontdek wat ons zusterbedrijf voor jouw webwinkel kan betekenen! Neem een kijkje op shops-united.nl en ervaar het gemak van Parcel Pro verzendsoftware, maar dan zonder je eigen vervoerscontract(en).

Naar shops-united.nl

 

Naar artikeloverzicht

Meer artikelen

Verkoop meer dankzij snelle bezorgopties | Blog Parcel Pro

Next day delivery is niet meer weg te denken uit de e-commerce branche! De afgelopen jaren zijn...

Bezoek onze stand op de Webwinkel Vakdagen | Blog Parcel Pro

Dit jaar staan we weer op de Webwinkel Vakdagen. Na de uitgestelde wintereditie, die door de...

Wij zijn opnieuw opgenomen in de Emerce100! | Blog Parcel Pro

Als online ondernemer weet je dat betrouwbare en efficiënte verzendsoftware van groot belang is....