Bezoek onze stand op de Webwinkel Vakdagen

Dit jaar staan we weer op de Webwinkel Vakdagen. Na de uitgestelde wintereditie, die door de coronamaatregelen niet door kon gaan, is het 29 en 30 juni dan eindelijk zo ver. En wij zijn er dit jaar weer bij!

De Webwinkel Vakdagen is al ruim 15 jaar hét ontmoetingsevent voor ondernemers en geïnteresseerden in de e-commerce branche. Als je het belangrijk vindt om je als webshop ondernemer te blijven ontwikkelen op het gebied van e-commerce, kunnen we je zeker aanraden om een kijkje te nemen!

 

Laat je inspireren tijdens de Webwinkel Vakdagen 2022

De meest bekende en ervaren e-commerce partijen worden samengebracht op de Webwinkel Vakdagen. Zij zullen hun kennis en kunde delen zodat jij nieuwe kennis op kan doen op het gebied van e-commerce. Zo kan jij je laten inspireren door de meest toonaangevende spelers uit de e-commerce branche, waardoor je klanten beter kan helpen, je verkoop kan optimaliseren en je webshop kan verbeteren.

Zien we je daar? Meld je gratis aan via deze link.

Wat voor soort webshop je ook hebt, met de kennis, ervaring en contacten die de Webwinkel Vakdagen te bieden hebben, is er voor elke e-commerce ondernemer iets dat kan bijdragen aan de groei van zowel de webshop, als de ondernemer. Met 10.000 bezoekers, 150 aanwezige bedrijven en topsprekers uit binnen- en buitenland belooft het een topevent te worden. Kortom, als jij je verder wilt ontwikkelen op het gebied van e-commerce, kan je dit evenement niet missen!

Meld je gratis aan en bezoek ons bij stand 354!

Dit jaar zijn we aanwezig met een team van enthousiaste vakmensen die je graag uitleggen hoe je jouw verzendproces kan optimaliseren en hoe onze verzendsoftware jou daarmee kan helpen!

Datum: 29 & 30 juni 2022
Tijd: 10:00 tot 17:00
Waar: Jaarbeurs Utrecht

Meld je gratis aan via deze link!

Wil jij ook profiteren van de voordelen van gebruiksvriendelijke verzendsoftware?

Verstuur jij maandelijks veel pakketten en heb je zelf contracten met vervoerders? Ontdek dan wat onze verzendsoftware te bieden heeft en maak het verzenden van pakketten zo makkelijk mogelijk. Parcel Pro is de verzendoplossing voor jouw bedrijf!

Maak direct een account aan en neem alvast een kijkje in het verzendsysteem. Of neem contact met ons op voor meer informatie!

Gratis aanmelden

 

 

Naar artikeloverzicht

Meer artikelen

Trots op nummer 1-positie in Emerce100! | Blog Parcel Pro

Parcel Pro, de multi-carrier verzendsoftware voor ondernemers en webshops, heeft een eerste plaats...

Wij zijn opnieuw opgenomen in de Emerce100! | Parcel Pro

Als online ondernemer weet je dat betrouwbare en efficiënte verzendsoftware van groot belang is....

Parcel Pro scoort weer hoog in Emerce100 | Blog Parcel Pro

Onze multi-carrier verzendsoftware voor ondernemers en webshops scoort dit jaar weer hoog in de ...