Verzenden op groot formaat? Ontdek onze nieuwste functies!

Bij Parcel Pro draait het om jou. We streven ernaar om je de tools en functies te bieden die je verzendprocessen stroomlijnen en je bedrijf naar nieuwe hoogten tillen. Met enthousiasme presenteren we een aantal belangrijke updates voor ons platform en die van ons zusterbedrijf Shops United. Laten we hieronder kijken hoe deze nieuwe functies je nog verder kunnen helpen.

 

Verzenden wordt groots met PostNL Extra@Home

Het verzenden van grote pakketten hoeft niet langer een uitdaging te zijn. Met PostNL Extra@Home wordt het versturen van omvangrijke items zoals airconditioners, koelkasten of whiteboards een fluitje van een cent. Deze dienst zit momenteel in de testfase en wordt een nieuwe uitbreiding van mogelijkheden binnen ons platform. Ontdek het gemak van PostNL Extra@Home en verzend groot met vertrouwen!

 

Beheer met gemak meerdere gebruikerslogins en rollen

Als het om bedrijfsbeheer gaat, is samenwerking essentieel. Daarom hebben we de mogelijkheid van meerdere gebruikerslogins voor je Parcel Pro-account geïntroduceerd. Geef je collega's hun eigen toegang en laat ze hun eigen werkzaamheden doen via hun persoonlijke account. Dit verhoogt niet alleen de veiligheid, maar zorgt ook voor een soepele workflow en stelt je in staat om precies te beheren wie wat doet. Bovendien, we testen nu rollen voor deze gebruikerslogins, zodat je verschillende rechten en permissies voor je collega's kunt instellen. Verbeter de samenwerking en verhoog de productiviteit!

 

Extra updates voor een gestroomlijnde verzendervaring

Naast deze twee belangrijke updates, hebben we een reeks andere functies verbeterd en toegevoegd om je verzendervaring verder te stroomlijnen:

  • Voor een betere controle over je verzendkosten, kun je nu het geconstateerde gewicht en de dimensies in de factuur export meenemen.

  • Om het gebruik van onze diensten makkelijker te maken, hebben we een optie toegevoegd om pdf's direct in je browser te openen. Zo hoef je verzendlabels niet eerst te downloaden.

  • We hebben de verzendmethodes van Logique gefilterd op basis van afmetingen, zodat je makkelijker een keuze kunt maken.

  • Voor klanten die wereldwijd willen verzenden, hebben we documentatie over globalpack via de api v3 en GlobalPack tarieven in de rates.php API toegevoegd.

  • Als je DHL-klant bent, kun je nu gebruik maken van de DHL europlus pallet (Europlus) bouwplaats aflevering optie.

  • Voor onze bol.com klanten hebben we extra informatie toegevoegd over het verzenden via bol.com op de koppelingspagina.

Automatiseer met Parcel Pro verzendsoftware

Verzendsoftware is een game-changer voor iedere e-commerce ondernemer. Door het verzendproces van je webshop te automatiseren, bespaar je flink wat tijd en geld. Dit kun je dan weer gebruiken voor belangrijkere zaken: het laten groeien van je bedrijf 🚀. Meer voordelen van onze verzendsoftware lees je hier. En onthoud: jouw succes is ons succes! We zijn er om je verzendervaring te verbeteren en helpen je graag 😊.

Vraag vrijblijvend een persoonlijke demo aan of registreer je nu om direct te starten!

Gratis aanmelden

 

 

Naar artikeloverzicht

Meer artikelen

Efficiënt magazijnbeheer met GoedGepickt! | Blog Parcel Pro

Welkom in de wereld van magazijnbeheer! Met eengoed georganiseerd magazijnverhoog je de ...

E-commerce trends voor 2024 | Parcel Pro Blog

Het jaar 2024 brengt opwindende veranderingen met zich mee voor de e-commerce-wereld. Er is...

Ontdek de populairste online verkoopplatformen in Nederland | Blog

Een ondernemer in spe en klaar om de digitale jungle van verkoopplatformen te verkennen? Of je nu...