Parcel Pro verzendsoftware opnieuw opgenomen in de Emerce100!

Als online ondernemer weet je dat betrouwbare en efficiënte verzendsoftware van groot belang is. Want het maakt niet uit hoe goed je producten verkoopt, als de verzending niet goed verloopt, verliest jouw webshop klanten en omzet. Parcel Pro verzendsoftware helpt ondernemers met het optimaliseren van hun verzendproces en is dit jaar opnieuw opgenomen in de Emerce100!

 

Wat is de Emerce100?

De Emerce100 is een jaarlijkse ranking van de beste e-business bedrijven in Nederland. Het is gebaseerd op een enquête onder beslissers in de e-commerce sector en een panel van experts. De bedrijven worden beoordeeld op verschillende aspecten, waaronder de kwaliteit van de producten of diensten, de innovativiteit, de prijs-kwaliteitverhouding en de klanttevredenheid. Het is een prestigieuze ranking die aangeeft welke bedrijven het meest gewaardeerd worden door professionals in de e-commerce sector.

 

Parcel Pro opnieuw opgenomen in de Emerce100

Wij zijn trots om voor de derde keer op rij tot de Emerce100 te behoren! Parcel Pro is een verzendsoftware die speciaal is ontworpen voor e-commerce bedrijven. Het biedt een breed scala aan functies die het verzendproces efficiënter maken en ervoor zorgen dat pakketten veilig en op tijd worden geleverd. Onze software is al jaren een favoriet onder e-commerce bedrijven en ook in 2023 opgenomen in de Emerce100.

 

Wat maakt onze verzendsoftware zo goed?

Er zijn verschillende redenen waarom ons verzendplatform goed wordt beoordeeld door professionals in de e-commerce sector. Een van de belangrijkste redenen is de veelzijdigheid van de software. Wij zetten een aantal voordelen op een rij voor je:

Multi-carrier verzendopties
Parcel Pro biedt een breed scala aan verzendopties, waaronder internationale zendingen, express-leveringen en andere speciale afleveropties. Middels eigen contracten met vervoerders kunnen webshops hun klanten verschillende bezorgopties aanbieden. En zorgen ze ervoor dat hun pakketten op tijd en veilig worden afgeleverd. Allemaal geregeld vanuit één centrale locatie: de verzendsoftware van Parcel Pro.

Gebruiksvriendelijke software
Een andere reden waarom ons verzendsysteem zo populair is, is de gebruiksvriendelijkheid van de software. Het heeft een intuïtieve interface die gemakkelijk te gebruiken is, zelfs voor mensen zonder technische achtergrond. Hierdoor kunnen e-commerce bedrijven hun verzendprocessen efficiënter maken zonder veel tijd en middelen te hoeven investeren in training.

Persoonlijk contact & support
En kom je er technisch toch niet uit? Wij bieden ook uitstekende klantenservice en technische ondersteuning. Het team van Parcel Pro staat altijd klaar om vragen te beantwoorden en problemen op te lossen. Zo hoef jij je geen zorgen te maken over het optimaliseren het verzendproces.

 

Jouw verzendproces verbeteren

Onze verzendsoftware biedt dus veelzijdigheid, gebruiksvriendelijkheid, uitstekende klantenservice en vele handige tools. Dit maakt niet alleen jouw verzendproces efficiënter, ons team zorgt ook voor de nodige ondersteuning zodat jij je kan richten op waar je goed in bent: het verkopen van jouw producten. Al met al is Parcel Pro een geweldige keuze voor e-commerce bedrijven die op zoek zijn naar een betrouwbare verzendsoftware. De opname in de Emerce100 is voor ons in ieder geval een bevestiging dat we op het juiste pad zijn in de ontwikkeling van onze software ☺️

 

Ontdek hoe Parcel Pro werkt voor jou

Als je als e-commerce bedrijf nog steeds geen gebruik maakt van Parcel Pro, is het tijd om het te overwegen. Met onze software kan je jouw verzendprocessen stroomlijnen en efficiënter maken, waardoor je jouw klanten een betere ervaring biedt en tegelijkertijd jouw eigen processen verbetert. Of je nu een klein bedrijf bent dat net begint of een gevestigde speler in de e-commerce sector, Parcel Pro is een software die je niet wilt missen.

Nieuwsgierig hoe Parcel Pro verzendsoftware werkt? Vraag een vrijblijvende demo aan.

Demo aanvragen

 

Naar artikeloverzicht

Meer artikelen

Parcel Pro scoort weer hoog in Emerce100 | Blog Parcel Pro

Onze multi-carrier verzendsoftware voor ondernemers en webshops scoort dit jaar weer hoog in de ...

Trots op nummer 1-positie in Emerce100! | Blog Parcel Pro

Parcel Pro, de multi-carrier verzendsoftware voor ondernemers en webshops, heeft een eerste plaats...

Bezoek onze stand op de Webwinkel Vakdagen | Blog Parcel Pro

Dit jaar staan we weer op de Webwinkel Vakdagen. Na de uitgestelde wintereditie, die door de...