Parcel Pro trots op nummer 1-positie in Emerce100

Parcel Pro, de multi-carrier verzendsoftware voor ondernemers en webshops, heeft een eerste plaats behaald in de Emerce100 van 2021. En daar zijn we uiteraard heel trots op!

De Emerce100 is de jaarlijkse lijst van Emerce waarbij de prestaties van dienstverleners worden beoordeeld door beslissers uit de online industrie.


Nummer 1 in categorie Verzendsoftware

In de lijst van 2021 is de nieuwe categorie Verzendsoftware toegevoegd, waarbij Parcel Pro direct op een gedeelde eerste plaats is gekomen. Onze multi-carrier verzendsoftware behaalde een gedeelde eerste plaats met 5,5 van de 7 sterren. Beslissers uit de online industrie hebben deze hoge beoordeling gegeven omdat zij de prijs en kwaliteit van Parcel Pro erg waarderen.

Emerce100 vermelding

“Wij zijn ontzettend trots op deze prachtige beoordeling. Ons team is dagelijks in de weer om ondernemers en webshops optimaal te ondersteunen met gebruiksvriendelijke verzendsoftware die hen het werk makkelijker maakt. De gebruikers waarderen dat nu met prachtige 5,5 van 7 sterren, waardoor wij op een gedeelde eerste plek zijn gekomen. Bedankt!”, zo reageert een enthousiaste Jordy van de Wetering, accountmanager bij Parcel Pro. 

Ook werken met de #1-verzendsoftware?

Verstuur jij maandelijks veel pakketten en heb je eigen contracten met vervoerders? Parcel Pro is de SaaS-oplossing voor jouw bedrijf!

Ontdek het gemak van Parcel Pro! Maak direct een account aan of neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie!

Gratis aanmelden

 

 

Naar artikeloverzicht

Meer artikelen

Wij zijn opnieuw opgenomen in de Emerce100! | Blog Parcel Pro

Als online ondernemer weet je dat betrouwbare en efficiënte verzendsoftware van groot belang is....

Parcel Pro scoort weer hoog in Emerce100 | Blog Parcel Pro

Onze multi-carrier verzendsoftware voor ondernemers en webshops scoort dit jaar weer hoog in de ...

5 tips voor verzendlabels printen | Blog Parcel Pro

Pakketten op de juiste manier verzenden is erg belangrijk. Daarbij is het verzendlabel misschien...