Parcel Pro scoort weer hoog in Emerce100

Onze multi-carrier verzendsoftware voor ondernemers en webshops scoort dit jaar weer hoog in de Emerce100. Na vorig jaar de eerste plek gepakt te hebben, moeten we nu genoegen nemen met een tweede plek. En dat motiveert ons alleen maar meer om volgend jaar voor de eerste plek te gaan.

De Emerce100 is de jaarlijkse lijst van Emerce waarbij de prestaties van dienstverleners uit verschillende branches worden beoordeeld door beslissers uit de online industrie.

 

Nummer 2 in categorie Verzendsoftware

In de Emerce100 lijst van 2022 is vorig jaar de nieuwe categorie Verzendsoftware toegevoegd. Parcel Pro is toen gelijk op een gedeelde eerste plek belandt, waarbij we door beslissers uit de online industrie vooral gewaardeerd werden vanwege een goede prijs/kwaliteit verhouding. Dit jaar staat Parcel Pro op de tweede plek met 5 van de 7 sterren en is onze eerste plek ingenomen door een nieuwkomer.

 

emerce100-2022-verzendsoftware-1

"Wederom een mooi en druk jaar afgesloten met deze mooie beoordeling! Wij kijken er naar uit om dit jaar wederom samen te werken met onze collega’s, partners en klanten om deze plaats eer aan te doen en om van ons systeem dit komende jaar weer het meest gebruiksvriendelijke en voordeligste te maken." Zo reageerde onze collega Robin, Software engineer bij Parcel Pro.

Wil jij ook profiteren van de voordelen van gebruiksvriendelijke verzendsoftware?

Verstuur jij maandelijks veel pakketten en heb je zelf contracten met vervoerders? Ontdek dan wat onze verzendsoftware te bieden heeft en maak het verzenden van pakketten zo makkelijk mogelijk. Parcel Pro is de verzendoplossing voor jouw bedrijf!

Maak direct een account aan en neem alvast een kijkje in het verzendsysteem. Of neem contact met ons op voor meer informatie!

Gratis aanmelden

 

 

Naar artikeloverzicht

Meer artikelen

Wij zijn opnieuw opgenomen in de Emerce100! | Parcel Pro

Als online ondernemer weet je dat betrouwbare en efficiënte verzendsoftware van groot belang is....

Trots op nummer 1-positie in Emerce100! | Blog Parcel Pro

Parcel Pro, de multi-carrier verzendsoftware voor ondernemers en webshops, heeft een eerste plaats...

Het allereerste Parcel Pro partnerevent | Blog Parcel Pro

Donderdag 9 februari 2023 was het dan zover: de allereerste editie van het Parcel Pro partnerevent...