PakjeBaan vacatures: collega's gezocht!

Wij groeien snel en kunnen wel wat hulp gebruiken! Lees snel verder om te zien wat je van Parcel Pro & Shops United kan verwachten en waar je onze openstaande vacatures kan vinden.

 

Help webshops groeien

Werken bij een verzendplatform klinkt niet zo sexy? Think again! In een wereld waarin online shoppen steeds meer de norm wordt, is ons werk ontzettend belangrijk. Onze missie is webshops te helpen groeien door middel van ons alles-in-één verzendsysteem. Wij willen ons steentje bijdragen om het verzenden van zowel kleine als grote pakketten voor deze webshops makkelijker te maken.

Wij hebben alles in huis: de technische kennis, de connecties met alle grote postbedrijven, de innovaties met belangrijkste digital-commerce platformen en natuurlijk een vertrouwelijke band met onze klanten. Maar misschien missen wij jou nog wel!

 

7 redenen waarom je bij Parcel Pro wil werken

  • Goed salaris en dito pensioenregeling, duh!
  • Een uitdagende functie voor 32 of 40 uur waarin je al jouw skills kan stoppen 💪
  • De juiste loopbaanontwikkeling. Want als jij groeit, groeien wij ook en dat vinden wij belangrijk
  • Macbook en iPhone om mee aan de slag te kunnen 🚀
  • Mogelijkheid om thuis te werken (incl. thuiswerkvergoeding)
  • Onderdeel uit maken van ons open en informeel team. Wij zijn ambitieus en trots op wat we hebben bereikt, maar neemt niet weg dat wij ook van gezelligheid houden 🥂
  • Daarover gesproken: gezellige borrels en (heel af en toe) een serieuze pool game met de helden van kantoor are included

Bekijk alle vacatures op PakjeBaan.nl

 

Ga naar PakjeBaan.nl voor alle vacatures

‘Allemaal leuk en aardig, maar waar zijn die vacatures nou?’ Je vindt alle openstaande vacatures terug op onze nieuwe website PakjeBaan.nl. Hier zijn alle huidige vacatures en bijhorende profielen te vinden en kan je natuurlijk ook lezen hoe het sollicitatieproces verder gaat. Pas je in het profiel en kan je niet wachten om deze uitdaging aan te gaan? Reageer dan snel op betreffende vacature en wie weet zit jij binnenkort bij ons voor een kennismaking.

Niks voor jou maar op iemands lijf geschreven? Attendeer diegene gerust op de vacature, wij zoeken die goeie match!

 

Ook voor een uitdagende en leerzame stage!

Wij hebben op dit moment ook ruimte voor nieuw talent in de vorm van een stageplek! Volg jij een mbo- of hbo-opleiding en zoek je een uitdagende stage bij een leuk en informeel bedrijf? Dan ben je bij ons op het juiste adres! In het Parcel Pro team draai je mee als volwaardige collega. Wij leren je de kneepjes van ons vak terwijl jij ons verrast en inspireert met jouw ideeën. Goeie deal toch ;-) Het is een jonge no-nonsense werkomgeving met veel ruimte voor eigen initiatief en creativiteit.

Meer weten over bijvoorbeeld je stagevergoeding en de mogelijke leerkansen bij ons bedrijf? Check snel welke stageplekken beschikbaar zijn!

 

Parcel Pro & Shops United: hoe zit het ook alweer?

Parcel Pro is onze unieke webapplicatie, uitermate geschikt voor elke webshop. Of dit nu een kleine, middelgrote of grote webshop is; wij combineren het beste van elke leverancier via ons verzendsoftware. Naast de integratie met verschillende vervoerders kunnen gebruikers verzendingen (automatisch) laten importeren met meer dan 25 e-commerce platformen en ERP systemen.

Shops United is een van de grootste e-commerce platformen voor verzendingen van pakketten binnen Nederland. Voldoende aandacht besteden aan het logistieke proces en het bijbehorende digitale proces is hierin essentieel. Wij zijn expert op het gebied van pakketverzending en bieden een complete verzendoplossing voor alle pakketten in binnen- en buitenland.

Bekijk alle vacatures op PakjeBaan.nl

 

 

Naar artikeloverzicht

Meer artikelen

Hoe werkt dropshopping? De voor- & nadelen | Blog Parcel Pro

Heb je ooit gehoord van dropshipping? Het bedrijfsmodel heeft de laatste jaren aan populariteit...

Tips voor Black Friday & Cyber Monday 2022 | Parcel Pro blog

Het jaar is weer voorbij gevlogen: Black Friday & Cyber Monday staan alweer voor de deur! Met deze...

5 tips voor verzendlabels printen | Blog Parcel Pro

Pakketten op de juiste manier verzenden is erg belangrijk. Daarbij is het verzendlabel misschien...